Masszázs

Masszázs: Egyedülálló masszázs élmény Kaposvár egyik legfrekventáltabb utcájában!

Üdvözöljük weboldalunk masszázs oldalán, üzletünk a fodrászat mellett foglalkozik testmasszázzsal. Kaposvári masszázs, fodrászat szalonunk számára nagyon fontos, hogy vendégeink minőségi, hasznos, tartós eredményt kapjanak, mind a fodrászat, mind a szakszerű masszázs terén is. A szépülés és az egészség nálunk, Kaposvár egy jól megközelíthető részén elérhető egyszerre, egy helyen.
Stresszes világunkban egyre nagyobb hangsúlyt kell fordítanunk testi, lelki harmóniánk megtalálására. Mert köztudott, hogy a test és a lélek szoros kapcsolatban áll egymással.

A fájdalmas testi problémáink kihatnak a közérzetünkre, rosszá tehetik mindennapjainkat. Viszont lelki problémáink is megbetegíthetik testünket. A masszázs alkalmas e harmónia megteremtésére. Viszonylag kis idő ráfordítással sokat tehetünk egészségünkért, komfortosabbá tehetjük mindennapjainkat. Masszázs, fodrászat stúdiónk Kaposváron komplex élményben nyújt minőségi masszázs szolgáltatást.

Egy jó masszázstól, az ember sokkal könnyebbnek, lazábbnak, kipihentebbnek érzi magát.


Gyakori fejfájások gyógyszer nélküli kezelésére is tökéletesen alkalmas a masszázs, mely kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk kínálatában könnyen elérhető, különösen a mobil, Ön által választott helyszínen végezhető irodai masszázzsal.

Masszázsunk a svédmasszázs alapjaira épül, mely egy igen erőteljes fajta masszázs, amivel egészen a csontokig hatolva, gondos mozdulatokkal érhető el a nagyon hatékony és tartós felfrissülés, jó közérzet.
Kaposvár belvárosában működő masszázs, fodrászat szalonunk kínálatában masszázsfajtáink a következők:


A masszírozáshoz professzionális aromaterápiás termékeket használunk Kaposváron, masszázs és fodrászat szalonunkban, ami segíti a gyógyhatás kiteljesedését a masszírozás mellett vezetett passzív kimozgatásokat alkalmazunk a legjobb hatás elérése érdekében.

Masszázs és fodrászat szalonunkban Kaposváron, a gyógyulni vágyó emberek mellett sportolókat is szívesen vállalunk a teljesítőképességük fokozása érdekében.

Mit tehet Ön azért, hogy masszázs, fodrászat stúdiónkban Kaposváron igénybe vett kiváló, egészségmegőrző masszázs még hatékonyabb és tartósabb felfrissülést hozzon Önnek?

Ahhoz, hogy a masszázs után még sokáig fittnek érezhesse magát, alkalmazhat orvosa, természetgyógyásza által ajánlott krémeket, géleket, melyekkel otthon kenheti a fájdalmas vagy fáradt területeket. A speciális hatóanyagok nemcsak frissítenek, hanem védenek is.
Fontos a kellő mennyiségű folyadékfogyasztás, hogy a salakanyagok jobban kiürüljenek és hogy szervezete optimálisan erős, friss maradhasson. Sokan évekig, évtizedekig élnek úgy, hogy csak akkor isznak, amikor már nagyon szomjasak. A folyadék legyen tiszta víz, ásványvíz, forrásvíz vagy gyógytea például, de hígított, eredeti gyümölcslé is nagyon jó választás, ha teljesen természetes, ugyanis a gyümölcsben lévő tápanyagok az Ön izmait, ízületeit is erősítik. Célszerű otthon készített, ásványvízzel hígított gyümölcs, vagy zöldség turmixot fogyasztani, mert ez igazi tápanyagbomba is szervezetének.
A napi egészséges szintű mozgás alapvető, s ha intenzívebb mozgás is szerepel a sport programban, nagyon fontos bemelegíteni, majd a sportolás után levezető gyakorlatokat végezni, ugyanis ekkor sokkal jobban kíméli izmait, ízületeit és megakadályozhatja azok sérülését egy –egy rossz mozdulat miatt.
A mozgást a legjobb a szabad levegőn, a tiszta természetben végezni, ugyanis a friss levegő és a napfény már önmagában nagyon sokat segít, a napfény hatására termelődő D vitamin segíti ugyanis a kalcium beépülését a csontokba.

Fontos: javallatok és ellenjavallatok

Önnek ajánlott masszíroztatnia, ha:

- krónikus ortopédiai, mozgásszervi betegségben szenved
- ha reumás és emiatt csontjai, izmai fájnak
- centrális, valamint perifériás parézissel társuló neurológiai betegsége van
- ha Önnek krónikus vénás betegsége van
- ha hosszú ideig kellett betegség miatt feküdnie és emiatt alig mozgott

Nem masszíroztathat, ha:

- Heveny ízületi (pl. akut artritis,) és más gyulladások állnak fenn
- Ha Ön lázas beteg, ugyanis a masszázs fokozná a lázat.
- Ha fertőző bőrbetegsége van (fekély, gennyező sebek).
- Ha Önnek mélyvénás trombózisa van, ugyanis a masszázs elmozdíthatja a vérrögöt, ami életveszélyes lehet!
- Az infarktus, vagy anginás roham is kizárja a masszírozást.
- Ha Önnek gyulladtak a visszerei, illetve visszeres csomók vannak.
- Ha olyan betegsége van, amely (vagy gyógyszerei) fokozott vérzékenységet okoz (pl. trombózis után szedett sincumar és marcumar gyógyszerek szedése)
- A menstruáció első két napján ne masszíroztasson. (Később szabad, a deréktájat kivéve)
- Rosszindulatú daganatos betegség esetén tilos a masszírozás. (A masszázs ugyanis serkenti a sejtszaporodást, emiatt növeli a daganatot, hiába javítja a közérzetet.)
- A terhesség idején csak óvatosan szabad masszírozni, ha a kismama ül, vagy hanyatt és oldalt fekszik, ilyenkor csak simításokból állnak a masszázs fogásai, illetve a dörzsölést is csak a nyakon lehet végezni.
- Ha Önnek traumatikus sérülése van (például hámsérülés, ízületi sérülés vagy törés)
- Instabil pszichés állapotban
- Friss agyi történések is kizárják a masszíroztatást (stroke)
- Aki pajzsmirigy rendellenességben szenved, annál a masszázs folyamán a pajzsmirigyre fokozottan vigyázni kell, hogy nem nyomjuk meg erősen, mert attól a beteg rosszul lehet.
- Nem szabad masszíroztatni, ha Önnek előrehaladott csontritkulása (osteoporosis) van.
- Közvetlenül műtétek után.