Irodai masszázs

Masszázs a munkahelyén, kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónk masszőrétől

Pár évvel ezelőtt a masszázs csak egy úri passzió volt, csak kiváltságos emberek élhettek vele. Manapság sokkal könnyebben elérhető masszázsszalonokban, de akár a munkahelyén is. Irodai masszázs, kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónk kínálatában rugalmasan és az Ön által megválasztott helyszínen lehetséges, általunk biztosított kiváló minőségű felszereléssel, anyagokkal. Köztudott, hogy a rohanó világunk teljesítménykényszere nagy mentális, pszichés és fizikai terhet rak a dolgozók és munkáltatóik vállára, ez hosszútávon megbetegítheti a testet.

Mai világunkban nem engedheti meg magának az ember, hogy hosszú heteket töltsön táppénzen különböző problémák miatt, ezért elmondható, hogy a munkahelyi masszázs, kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónktól, az egyik leggyorsabban megtérülő befektetés is a masszázs szolgáltatások közül.  A betegség a dolgozónak és a munkáltatójának sem érdeke
anyagilag. Nem beszélve az el nem végzett munka kárairól. Ezért, rugalmas feltételekkel, körülményekkel, kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónk munkahelyi, irodai masszázs szolgáltatása a cégnek egy nagyon hasznos, nemcsak kellemes lehetőség a munkateljesítmény magas szinten tartására.

Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónk ajánlja az irodai masszázst
, ha a következő problémák jelentkeznek:

Izomfeszesség
Mozgásszervi panaszok (nyaki fájdalom, fejfájás, hát, váll, derék bántalmak)
Depresszió, keringészavar
Álmatlanság
Koncentrációs problémák

Viszonylag kis anyagi ráfordítással a pszichés, fizikai problémák orvosolhatóak célzott masszázzsal.

Vérkeringés fokozódás, nyirokkeringés gyorsulása (méregtelenítés)
Izomcsomók, spazmusok (izomfeszességek) oldása
Kellemes közérzet
Fokozott stressz oldó hatás
Megnövekedett teherbírás és koncentráció
Immunrendszer erősödése

Tehát könnyebben veszi az ember a mindennapi akadályokat, ami nemcsak a munkájára, de a családi életére is jótékony hatással van.

Masszázs kivitelezése kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónk szolgáltatásában: Helyét a munkáltatónak kell biztosítani (egy kisebb helység ahol egy masszázságy felállítható) minden más egyebet biztosítok (ágy, olajak, törölközők, lepedők)

A masszázs gyakorisága ajánlott: Hetente, két hetente, Havonta (ajánlott legalább két hetente a jó
állapot fenntartására.

Általános munkahelyi masszázs: 20-30 percet vesz igénybe, tehát nagyon időtakarékos is
.

A masszírozandó területek személyre szabottak a problémák szerint.(nyak, hát masszázs,
derék, lábmasszázs, talpmasszázs, fejfájás elkerülésére nyak és fejmasszázs)

A finanszírozást vállalhatja a munkáltató, vagy a dolgozó.

A masszázs finanszírozása:

-20perc – 2500Ft
- 30perc – 3500Ft

 


Irodai masszázs, masszázs és fodrászat stúdiónkban Kaposváron

Az irodai masszázsszolgáltatás nagyon kifizetődő a munkáltatónak is, ha dolgozóinak biztosítja, hiszen a fittebb, erősebb, egészségesebb munkatárs jobban teljesít, kevesebbet betegszik meg és hűségesebb a céghez. Az irodai masszázs, kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk masszőrétől, Önnek egy megtérülő, nagyon hasznos befektetés.
Az irodai masszázs szolgáltatást kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk masszőre alkalmazkodva az igényekhez, a megadott helyszínen, akár rendezvényen is végezheti. Az irodai masszázs nem igényel sok időt és nagyon jó megoldás egy nagyobb céges rendezvényen is, például szünetben, ha egész nap figyelni, koncentrálni, tárgyalni kell. Ilyenkor, az irodai masszázs, kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk szolgáltatásában, segít, hogy a konferencián a munkatársak hatékonyabban tudjanak kommunikálni, figyelni, mert frissebbek, fittebbek. Válassza kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk irodai masszázs szolgáltatását, hogy céges rendezvénye igazán átütő sikerű legyen!
Az irodai masszás, kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk kínálatában, nagyon jó választás:

Vállalati rendezvények, kiállítási-, vásári standok, szakmai tréningek, kongresszusok, szemináriumok, meetingek, csapatépítő tréningek alkalmával.  

Ha Ön rendezvényszervezéssel foglalkozik és szeretné szolgáltatásait bővíteni, akkor kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk masszőre az Ön rendelkezésére áll rendezvényén, s így Ön kiemelkedhet rendezvényével, növelheti vásárlói, üzleti partnerei elégedettségét.
Ha Ön hatékonyan, többcélúan szeretné növelni dolgozói munkakedvét, energiaszintjét, teljesítményét, akkor Önnek az irodai masszázs, kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk masszőrétől, azonnal megtérülő, hosszú távú befektetés. Adjon üzleti partnereinek igazán személyre szóló és különleges ajándékot! Kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk irodai masszázs szolgáltatása tökéletes ajándék lehet üzletfelének, fontos üzleti partnerének!


Kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk irodai masszázs szolgáltatásával a mindennapi munka során ért terhelések káros hatásait megszüntetheti!


A munka során ma egyre több nyomás nehezedik az emberre, egyre több mindennek kell megfelelni, hogy elérjük a hatékonyságot, versenyképességet, emiatt kialakulhatnak olyan tünetek, mint:

-    fájdalmasan feszes izmok,

-       Fájó nyak, fejfájás, fájó hát és vállak, derékfájdalom

-       Rossz hangulat, depresszív állapot, vérkeringési problémák

-       Alvászavarok

-       Koncentrálási képesség lecsökkenése

Tehát láthatjuk, hogy ha Ön kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk irodai masszázs szolgáltatását választja, viszonylag kis anyagi ráfordítással a pszichés, fizikai problémák orvosolhatóak célzott masszázs segítségével. Ezzel Ön nagyon sok pénzt takarít meg!

Kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk irodai masszázs szolgáltatásában, a következő jótékony hatások azonnal megjelennek és fokozzák a munkateljesítményt, kedvet, vitalitást:

-       Az irodai masszázs által a vérkeringés fokozódik, nyirokkeringés gyorsul, ezáltal a méregtelenítés beindul, amivel így a lebetegedések száma is csökkenthető, a rendszeres masszázs által,

-       Az irodai masszázs segítségével, kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk masszőre segít az izomcsomók, spazmusok (izomfeszességek) oldásában, s ha rendszeresen sportolnak, mozognak munkatársai, akkor a hatás tovább fokozható!

-       Az irodai masszázs biztosítja a tartósan kellemes közérzetet, aminek erőteljes munkahelyi teljesítménynövekedés az eredménye!

-       Fokozott stressz oldó hatásának köszönhetően, kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk irodai masszázs szolgáltatása, különösen, ha rendszeresen biztosítja munkatársainak, egész komplexen megnöveli a teljesítményt és így minden projekt sikerét.

-       Az irodai masszázs által megnövekedett teherbírás és koncentráció által, az új dolgok gyorsabb tanulása, új ötletek, innováció, frissesség is a munkahelyi élet természetes része lesz!

-       Az immunrendszer erősödését elősegíti, ezáltal sokoldalúan hasznos és fontos a cégnek.

Tehát könnyebben veszi az ember a mindennapi akadályokat, ami nemcsak a munkájára, de a családi életére is jótékony hatással van.

Kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk az Ön által meghatározott helyszínen biztosítja a nívós és nagyon népszerű irodai masszázsszolgáltatást. Elegendő mindössze egy kisebb helység, ahol egy masszázságy felállítható, s kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk minden más egyébről gondoskodik (ágy, olajak, törölközők, lepedők).

Az irodai masszázs gyakorisága is fontos: Hetente, kéthetente vagy havonta. Ám ajánlott legalább kéthetente a jó állapot fenntartására. Kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk irodai masszázs szolgáltatásával rendszeresen áll az Ön és munkatársai rendelkezésére.

Kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk által biztosított irodai masszázs ideje:

Általános munkahelyi masszázsként, az irodai masszázs 20-30 percet vesz igénybe, s így időtakarékosan, ám masszőrünk nagy tudásának, hozzáértésének köszönhetően ilyen rövid idő alatt is hosszú ideig hatékony az irodai masszázs.

A kaposvári masszázs, fodrászat stúdiónk irodai masszázs szolgáltatásában, a masszírozandó területek személyre szabottak a problémák szerint, (nyak, hát masszázs, derék, lábmasszázs, talpmasszázs, fejfájás elkerülésére nyak és fejmasszázs).