Sportmasszázs

Sportmasszázs masszázs stúdiónkban Kaposváron:

A kemény igénybevételnek kitett sportolók számára kifejlesztett masszázsforma a sportmasszázs, melynél a fő cél nemcsak a frissesség és a jó közérzet visszanyerése a fárasztó edzés után, de a masszázs fontos az edzések között, előtt is, hogy az izmok, ízületek erősek, teherbíróak legyenek, és ne gyulladjanak be egy –egy esetleges rossz mozdulattól, ami a kemény edzések során bizony gyakran adódik.
Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban is, a sportmasszázs a svédmasszázs alapjaira épül, ám a mély izmokra jobban, intenzívebben ható kezelés, melynek pozitív hatása nagyon fontos mindenkinek, aki rendszeresen sportol, ám annak is, aki munkájából adódóan rendszeresen nagy fizikai megterhelésnek teszi ki magát.

Sportmasszázs célja lehet a sportoló bemelegítése, de fontosabb a fokozott edzésmunka óriási terhelésének levezetése a masszázs segítségével.

Egy jól felépített sportmasszázs gyorsítja a regenerációt, ezáltal az izomzat gyorsabban kipiheni magát, ami megóvja a versenyzőt a sérülésektől. Először a sportmasszázs a versenyzők körében volt fontos, története több ezer éves: ugyanis már az ókori Görögországban is, az olimpiai sportolók számára is fontos volt a masszázs izmaik védelmére, teljesítményük fokozására, ehhez pedig tápláló, védő olajat is használt az ókori masszőr.
Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban masszőrünk segítségére rendszeresen számíthat, edzések előtt, után, ám felfrissülésként, más alkalmakkor is.


Masszőrünk, fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron biztos szakmai tudásával segít Önnek abban, hogy terhelhetőbbé váljon sportolás során, így magasabb szintű edzésmunkát tudjon végezni, ami nagyobb eredmények elérésére teszi képessé.

A terhelések utáni masszázs kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban, kimondottan alkalmas arra, hogy az izomrostok között felszaporodó méreganyagok, tejsav, salakanyagok a keringésbe juttatva, távozzanak a szervezetből. Ilyenkor sok folyadék bevitele szükséges.

Masszőrünk kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban gyúró, internitáló fogások használatával a terhelt izmokat kilazítja a sportmasszázs során, kiürülnek, és friss vérrel telnek az izmok, ami lehetővé teszi az izomláz elkerülését, illetve csökkentését.

Bár ez a fajta masszázs az élsportolók körében igen elterjedt, de a hobbi sportolók életét is komfortosabbá tehetik.

Tulajdonképpen minden erősebb tevékenységet végző embernek javasolt, alapvetően fontos és védő hatású masszázs, ami
fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron, megnyugtató, kellemes környezetben az Ön rendelkezésére áll.