Női fodrászat
Női fodrászat

Női Fodrászat, fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron

A haj, a frizura keretet ad az arcnak, kihangsúlyozza az Ön szépségét: a haj szerepe nemcsak az, hogy védje a fejet az időjárás viszontagságaitól: ezt Kaposváron, fodrászat és masszázs stúdiónkban nagyon is jól tudjuk, és ennek megfelelően dolgozunk.

Kaposvári fodrászat szalonunkban, jobbára olyan frizurákat készítünk melyek otthon is könnyen kivitelezhetőek, Ön praktikusan rendben tarthatja frizuráját. A legújabb frizuratrendeket is követjük, emellett a hagyományos és ünnepi frizurák közül is megvalósítjuk vendégeink elképzeléseit a legmagasabb színvonalon, minőségi anyagokat használva. Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban relaxálhat, feltöltődhet, mialatt frizurája készül.


Hajfestés, fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron:

Fodrász, masszázs szalonunkban Kaposváron tudjuk, hogy egy gyönyörű haj magas szintű szakértelmet kíván: a hajfestés bonyolult kémiai folyamat, amelyet megfelelően ismerni, irányítani kell. A boltokban hajfestékekből óriási a választék, ha színben nem is, de minőségben mindenképpen. Sokan, akik házilag festik a hajukat, tapasztalják, hogy a festék nem marad tartós, vagy árnyalata sötétebb, vagy éppen nem olyan intenzív, mint amit a dobozon, a saját eredeti hajszínének megfelelő ábrán talál. Ennek oka az, hogy mindig a haj típusának, szerkezetének, egészségi állapotnak megfelelően kell elvégezni a festés munkáját. Tehát, ahhoz, hogy a festés sokáig szép, színtartó, fényes legyen, és hogy a vegyi anyagok ne károsítsák a hajat, szükséges a magas szintű szaktudás, mely kaposvári fodrászat szalonunkban az Ön szép és tartós frizurájának záloga. Kaposváron, fodrászat és masszázs stúdiónkban mi folyamatosan magunkat tovább képezve, készen állunk arra, hogy a legújabb technológiákat a hajfestésben, biztonságosan használjuk. Kaposvári fodrászat, masszázs stúdiónkban, a minőség, szakértelem és az is számít, hogy Önnek kellemes, pihentető, megnyugtató élmény legyen a frizura elkészítése és akár, praktikusan, ugyanitt masszíroztathat is, s így egy teljes szépségnapot tudunk nyújtani Önnek.
A kaposvári fodrászat stúdiónkban használt hajfestékeink 100%-ban fedik az ősz hajszálakat.


Melírozás fodrászat stúdiónkban Kaposváron:

Melírunk lehet fóliás, sapkás, sávokban festett akár többszínű is, ahogy fent is írtuk, számtalan elképzelés megvalósítható a biztonságos, kímélő, minőségi melírozó technikákkal, anyagokkal kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban.
Egyszerű tincses melír, vagy meghökkentő melír hatás mellett a rafinált, ám természetes hatás is megvalósítható.
A jól kiválasztott színek a frizurát nagyon dekoratívvá, fiatalossá teszik, ebben fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron állunk az Ön rendelkezésére!


Dauer, kaposvári fodrászat stúdiónkban


Kaposvári fodrászat stúdiónkban a dauer is egy sokoldalúan használható technika, s egyáltalán nem régimódi.
Fodrászat stúdiónkban Kaposváron kiváló minőségű anyagokkal végezzük a munkát a dauer esetében is, hogy az Ön haja puha, fényes, szép legyen dauerolva is.  Ha a hajnak nincs tartása, lelapul, kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónk bátran ajánlja a minőségi dauert, melyet fodrász kollégáink az Ön hajának állapotát gondosan felmérve készítenek el.
A dauer, nagyon sokáig egy igen nehezen használható, drasztikus technika volt, mára azonban sokat fejlődött. A dauer esetén is alapvetően fontos a fodrász szaktudása. Erre kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban kiemelt figyelmet fordítunk, hiszen számos frizurához szükséges néha egy kis dauer is, hogy tartósan kialakítsuk a megfelelő formát.
Nemcsak a hagyományos frizurákhoz, hanem modern, egyszerű vonalú, nem göndör, hanem csak lágyan formázott frizurákhoz is egy nagyon jól használható megoldás a dauer. Kaposvári fodrászat stúdiónkban kímélő anyagokat használunk daueroláshoz is, melyekkel a haj egészsége megmarad, puha, friss, fényes marad. A dauerolás, a festéshez hasonlóan is, lehetséges bio változatban, mely még kímélőbb, s ezzel is elérhető intenzív eredmény. Kérje fodrász munkatársaink tanácsát dauerolt, festett haja ápolására vonatkozóan, hogy a kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban készíttetett frizurával sokáig kivívja barátai, ismerősei elismerését!

Alkalmi frizurák készítése fodrászat stúdiónkban Kaposváron:

Lehet bármilyen alkalom, lehet esküvő, szalagavató, fogadás, bál vagy fotózás, segítünk megvalósítani álmai frizuráját. A frizurát gondosan elkészítjük úgy, hogy haját, fejbőrét kímélje, kényelmes viselet legyen, hiszen tudjuk, például egy esküvőn a sok szaladgálás, tennivaló különösen a menyasszonyt terheli meg, ám nem kevésbé az örömanyát és a koszorúslányokat, akiknek szintén fontos a nagyon szép, elegáns, egész nap viselhető frizura. Készíttethet különleges alkalomra olyan új, végleges frizurát is, amelyet az ünnepségre az Ön igényeinek megfelelően beszárítunk, kidíszítünk, ám utána is örülhet új frizurájának. Ma már számtalan nagyon szép, stílusos díszítőelem közül lehet választani az ünnepi frizurához, mellyel még a rövid vagy a nagyon hosszú hajból is lehet egy napra, kényelmesen viselhető, szép, különleges frizurát varázsolni.
Kaposvári fodrászat stúdiónkban Ön kérheti ünnepi frizuráját elegánsra, különlegesre, nagyon díszesre vagy kifinomultan egyszerűre is, például egy szépen elkészített banánkonty is tud csupán azzal különleges hatást adni, hogy kihangsúlyozza a szép nyakat, az arcformát. Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban készített alkalmi frizura úgy teszi megjelenését különlegessé, hogy sugárzik belőle a különlegesség és a luxus.

Legfontosabb szempont a bájos nőiesség kihangsúlyozása, mely számtalan nagyon szép formával, technikákkal megvalósítható fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron.

Bármilyen ötletet szívesen fogadunk, legyen szó póthajról, élő virágról, gyöngyről vagy szép csatokról. Célszerű az alkalom előtt már jó előre körülnézni és az Önnek leginkább tetsző kiegészítőket összeválogatni. Hozza el az Önnek leginkább tetsző ékességeket és fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron, megvalósítjuk álomfrizuráját.

A kezünk alatt az egyszerű halandó hölgyek az adott estére istennővé változnak.

 

Az új modern elvárásoknak is igyekszünk tökéletesen megfelelni kaposvári fodrászat szalonunkban, de a klasszikus hajvágás is megszokott nálunk, legyen szó hullámos, egyenes, rövid, de akár hosszú hajról a frizurának ki kell emelnie a vendégünk nőies egyéniségét. Az Ön egyéniségéhez leginkább illő formát, stílust segítünk megtalálni, s frizuráját könnyedén rendben tarthatja, nem igényel sok időt a frizura kezelése.

 

 


 

Kaposvári fodrászat szalonunkban, egy jó vágás sokat segíthet abban, hogy időtakarékosan, könnyen tervezze meg megjelenését minden nap, s még a legegyszerűbb vagy igen rövid frizurákat is sokféleképpen lehet beszárítani, fésülni, hajhabbal formázni, ebben bátran kérje szaktanácsadásunkat Kaposváron, nívós fodrászat és masszázs stúdiónkban!

A jó frizura alapját a jól strukturált vonalak adják, melyek pontvágással és puhítási technikákkal teszünk tökéletessé kaposvári fodrászat szalonunkban.

Fodrász, masszázs szalonunkban Kaposváron, a  vendég lehet lázadó, félénk, konzervatív, céltudatos, optimista, kreatív, mi megtaláljuk a hozzá illő viselhető frizurát kaposvári fodrászat szalonunkban. Bátran mondja el elképzeléseit, hozhat akár fotót a frizuráról, ami megtetszett, mi elkészítjük Önnek a legmagasabb minőségű anyagok, eszközök használatával, fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron.

Kaposvári fodrászat szalonunkban rendszeresen képezzük magunkat, hogy tisztában legyünk az új trendekkel, ennek eredményeképpen, amit Ön megálmodott, mi megvalósítjuk. Az Ön hajának típusa, az Ön arcformája, szeme színe, személyisége is meghatározza, hogy adott frizura milyen formában jelenjen meg, milyen legyen a vágás. Fodrászat szalonunkban Kaposváron, szaktudásunk a biztosíték arra, hogy Ön megálmodhatja a legextrémebb színt, formát, a minőségben akkor sem fog csalódni, frizurája tartósan szép lesz. Kaposváron, fodrászat és masszázs stúdiónk a legjobb választás, ha Ön hosszan tartó, biztonságos minőséget szeretne frizura terén is.


Festékeink professzionális termékek, melyből vendégeink megtalálhatják a személyiségükhöz legjobban illőt kaposvári fodrászat szalonunkban, legyen szó bio vagy hagyományos hajfestékekről. Bemutatjuk mindkét festékfajtát, melyeket jól ismerünk és Kaposváron, fodrászat és masszázs stúdiónkban nyomon követjük a velük kapcsolatos fejlesztéseket is:

Általános dolog, hogy akinek egyenes a haja, az göndör fürtöket szeretne, akinek pedig nehezen kibontható loknijai vannak, kiegyenesítené, ugyanígy van ez a hajszínekkel is. Fodrászat szalonunkban Kaposváron az Ön igényeit maximálisan figyelembe vesszük. Gyakori, hogy a szőke hölgyek vörös árnyalatot választanak, a vörösek pedig például, választják a szőkét vagy a barnát. Sokszor pedig, barna, sötétbarna hajú nők próbálnak mindent megtenni azért, hogy egy nagyon világos árnyalatot érjen el a hajuk és ennek során pedig, ha nem jó kezekbe kerül, akkor nagyon sokat károsodhat a frizura. Sok fodrásznak az a véleménye, hogy a legtöbb hölgynek a természetes hajszíne áll a legjobban. Esetenként viszont, szükség lehet arra, hogy a hajszínt eltoljuk adott árnyalat irányába, például, sokszor a szőkésbarna hölgyeknek, nagyon jól áll a barna és a szőke szín irányába is, a színárnyalat megváltoztatása, ám csak minőségi festékkel és hozzáértő, nagy tudású fodrász munkájával. Kaposváron, fodrászat, masszázs stúdiónkban Ön biztos lehet abban, hogy haját a legnagyobb gonddal, szakértelemmel festjük, ápoljuk, formázzuk. Az extrém hajszínek és a nagyon sötétről nagyon világosra való festés terén, még ma is sok kompromisszumot kell kötni annak, aki ragaszkodik a drasztikus világosításhoz. Az ilyen hajat minőségi ápoló termékekkel rendszeresen karban kell tartani, akár a dauert, az is minőségi hidratálást, táplálást, napvédelmet kíván. Kaposváron, fodrászat, masszázs stúdiónkban mi a legmagasabb minőségű, nemzetközileg is elismert professzionális termékeket használjuk hajának festésére, ápolására.
Ma, a divat világa sokszor az extrém árnyalatokat diktálja és ezért, sok hölgy gyakran változtatná a hajszínét. Tanácsadásunkra kaposvári fodrászat szalonunkban számíthat bizalommal ahhoz, hogy Ön megkapja álmai frizuráját és haját eközben, minél jobban megóvjuk.

Ha Ön már megváltoztatta hajszínét, esetleg többször is, akkor bizonyára tapasztalta, hogy a hajszín megváltoztatása, még egy –két lágy árnyalattal is, egészen más megjelenést, hangulatot ad az arcnak! A jól megválasztott és minőségi munkával elkészített frizura és hajszín árnyalat éveket fiatalíthat, míg, ha rosszul választják meg a színt, a fazont, ugyanennyivel idősebbnek látszhat tőle! Ezért nagyon fontos az, hogy az Ön elképzelései alapján, közösen meghatározzuk kaposvári fodrászatunkban frizurája végső megjelenését, ugyanúgy azt is, hogy hogyan tartsa rendbe otthonában akkor is, ha siet reggelente és csak pár perc marad. A festett haj hidratálására, táplálására, UV fényvédelmére minőségi termékeket is ajánlunk Kaposváron, fodrászat, masszázs stúdiónkban. Az Önnek leginkább megfelelő, tökéletes frizura, árnyalat meghatározásának alapja, hogy a mi professzionális segítségünkkel, Ön megbeszélje velünk, hogy mit szeretne.
Az Ön egyénisége erősen meghatározza az ideális hajszínt, de az összhatást még az is befolyásolja, hogy melyek a kedvenc színek, fazonok, melyeket öltözködésében, szívesen és gyakran visel! Gyakori, ha valaki „beleszeret” egy hajszínbe, frizurába, hogy az összhangért, „gombhoz a kabátot” alapon, a ruhatáron is változtatni kell. Érthető ez és közösen arra törekszünk, fodrászat szalonunkban Kaposváron, hogy Ön a mindennapi életében minél jobban érvényesülő, a lehető legvonzóbb összképet adó frizurát kapjon, amivel kifejezheti egyéniségét! A frizuráknál, három nagy trend figyelhető meg a fodrászat terén, ezek pedig a hajszíneket is csoportosítják: a természetes, az elegáns és a különleges, extrém. Mindhárom csoportba, a legújabb trendeknek megfelelően és a hagyományos frizurák között is, számtalan megoldás, szín –forma egység tartozik a fodrászatban. Ugyanaz a bubifrizura, teljesen másképp mutat egy halvány szőke, egy égővörös, vagy éppen egy natúr mogyoróbarna árnyalatban, s egészen extrém megjelenésű, hideg hatású tud lenni kékesfekete színben, esetleg, különböző melír csíkokkal, 3D hatású technikákkal, melyekkel az Ön hajának optikai hatását nagy szaktudással úgy befolyásoljuk, hogy egy puhább, frissebb, Önhöz jobban illő forma alakuljon ki.

Nagyon sok extrém szín terjedt el manapság, a kékek, zöldek, rózsaszínek, pirosak például, vagy a narancs, ám emellett érezhető trendje van annak is, hogy a natúr árnyalatokkal való finom játékkal, hozzuk ki egy frizurából a maximumot megjelenésben. A melír terén például, ma már a kifejezetten csíkos haj nem divat, ehelyett, sokszor nagyon szép eredményeket lehet elérni, alig egy árnyalattal eltérő melír csíkokkal, fodrászat szalonunkban Kaposváron. A melírozás azoknak is megoldás, akiknek érzékeny a fejbőre, mivel a festék, melír esetén nem érintkezik a fejbőrrel. A melírozásnak igen sok technikája van, mellyel nemcsak függőleges irányú, hagyományos „csíkokat” hozhatunk létre. Mindenképpen olyan festési folyamat a melír is, amit szakemberre kell bízni a minőségi és biztonságos eredményért! Válassza fodrászat, masszázs stúdiónkat Kaposváron, a legjobb eredményért!

A natúr hatás mellett, ami egy nagyon finom megoldás a melír alkalmazásával, a háromdimenziós hatásig sok minden megvalósítható. Kaposvári fodrászat, masszázs stúdiónkban, az Ön elképzeléseit nagy szakértelemmel valósítjuk meg.
Régebben, a melírozást szinte csak a sapkás módszerrel végezték, Kaposváron, fodrászat, masszázs stúdiónkban ma már sokféle módszerrel, kímélő, minőségi technikával melírozunk. A melír technikák ismerete is naprakész szakértelmet kíván.  

A mai melírtechnikák, a 20 évvel ezelőttihez képest, igen változatosak, melyről, fodrászat és masszázs stúdiónkban is megbizonyosodhat. Az első melír fajta a sapkás melír volt, ezt a hosszú és rövidebb melíroknál is alkalmazták. Sokszor, ezen belül a szőkítés, hamvasítás volt népszerű. A melír a kilencvenes években lett igazán népszerű. A melírozáshoz először is alufóliát használtak, ma is ezt használjuk leggyakrabban. Ma már lehet alkalmazni nagyon praktikus melír fóliákat is fodrászat szalonunkban Kaposváron, ezek moshatóak és többször felhasználhatóak. Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban is sokféle technikát alkalmazunk.

A melírfólia speciális anyagból készül, ehhez a festék és a szőkítő kiválóan tapad, emiatt nagyon pontosan lehet felvinni, jól lehet vele dolgozni. Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban a legmodernebb anyagokat használjuk.  A különböző melírozó porok között, ma már vannak többfunkciósak is, melyekkel egyszerre lehet a hajat világosítani és szőkíteni. Az ilyen modern anyagokkal, kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban gyorsan, nagyon látványosan készítjük el a melírt. Az anyagismeret nagyon fontos ahhoz, hogy kíméletesen készítsük el a frizurát, erre kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban számíthat! A hajszín tartós marad és fényes, mindössze megfelelő ápolószerekkel kell a hajat otthon kezelni és védeni az UV sugaraktól fényvédő haj spray segítségével. Szívesen állunk az Ön rendelkezésére fodrászat szalonunkban Kaposváron, tanácsadással is.
Az Ön természetes hajszíne is kiemelhető, rokon árnyalatú melír festéssel, ez esetben akár hajfesték, akár oxidációs színező segítségével elérhető a színgazdag hatás, ami egészen finoman, a fényviszonyoknak megfelelően, árnyalatokban gazdag látványt eredményez, mely mégis természetes hatású. Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban széles körben alkalmazunk egészen finom festési eljárásokat.
Az általános festési ismeretek nélkülözhetetlenek, ha például a festett hajat kell melírozni, akkor szükséges lehet legtöbbször a haj előszőkítése és csak utána kaphatja meg a kiválasztott árnyalatot, ám más esetekben nem szükséges az előszőkítés. Az előszőkítés, ha minőségi anyagokkal szakember végzi, akkor a hajat kímélő módon is lehetséges. Számíthat szakértelmünkre és tincsei biztonságára kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban.

Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban nagyon sokféle melírtechnikát használtunk és használunk folyamatosan a gyakorlatban, így Ön az elképzelését biztonságos és minőségi módon valósíthatja meg segítségünkkel. A teljesen természetes hatás és a különleges színvilág is kiváló minőségben érhető el kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban.

A melír terén egy nagyon szép, természetes hatású technika a painting technika, melynél, csak a vékony, elválasztott tincs külső felületét satírozzuk, ezáltal természetes, érdekesen árnyalt színű hajat kapunk. Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban a legújabb technikákat profi anyagokkal alkalmazzuk együtt. A teljes frizura is kaphat érdekes képet ezzel a festési technikával. Amikor a melírozáshoz fésűt használunk, és azzal választjuk el a tincs részeit, az a fésűs technika. Ezzel is nagyon szép hatásokat érhetünk el melírozás terén. A hajnak ilyenkor a külső része kap egy lágy, friss színváltoztatást, alig egy pár árnyalattal különbözőt, amitől árnyalt, szép hatást érünk el. Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban Ön nemcsak tartós és szép, de biztonságos és kímélő módon elkészített frizurát kap. A természetesen napszítta haj imitálása most újra az egyik trend a fodrászat terén. ezt is, világosabb és közepes árnyalatú hajaknál lehet nagyon szépen megvalósítani, amivel a frizura egy puha, lágy, 3D –s hatást kap: napszítta hatás, ám káros UV sugarak nélkül. Nagyon fontos, s erre Kaposváron, fodrászat és masszázs stúdiónkban ügyelünk, hogy a melírozáshoz használt festékanyag kellőképpen sűrű legyen, esetleg sűrítőanyag hozzáadásával, oxidáxiós értéke pedig kicsi, ezáltal kíméli a hajat és csak egy, vagy kétárnyalatnyit világosít rajta. Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban az Ön hajának nemcsak a szépsége, hanem az egészsége is alapvetően fontos.
Ha kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban rövid frizurát szeretne melíroztatni, akkor az is egy bevált és nagyon szép hatású technika, ha a feltupírozott haj külső végei kapnak egy kis színfrissítést, így az egész haj kap egy nagyon lágy, szép hatású, egyenletes melír hatást.  
A melírozásnál számos megoldás alkalmazható a különleges, harmonikus vagy természetes eredményhez, erről kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban meggyőződhet. Például, a tincseket lehet különböző módokon osztani, rövid hajat például 2 -3 cm –enként, így a melírozás ennek megfelelően történik.

Ma nálunk, fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron, legtöbbször a lapmelír technikával készült melírt használjuk, melynél a fűzött forma terjedt el, ám kifűzve természetesebb a melír, a frizura hatása. Lehet alufóliával vagy melír fóliával is készíteni, a lényeg az, hogy a kiváló szaktudás és gondos munka az Ön frizurájából is a legtöbbet tudja kihozni fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron. Ez a melír technika alkalmas a legpontosabb eredményhez, hogy tényleg azt kaphassunk, amit elterveztünk, amire Ön gondolt. A melírfólia szögének változtatásával, a melír hatása lehet egyértelműen egyenes, erős, vagy éppen fátyolos, puha. Ebben az esetben a fóliát kicsit elmozdítjuk, nagyon szép színátmeneteket hozhatunk létre így.
A világos és sötét színek a hajban, a közelséget, távolságot is megjelenítik, tehát ahova világos tónust teszünk, ott a haj közelebbinek, magasabbnak tűnik: a hajat gyakorlatilag árnyaljuk, mint ahogy a művész a képén érzékelteti a közelséget és távolságot, a színek, tónusok helyes megválasztásával. Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban, ezt a modern hajfestési eljárást is alkalmazva, az Ön személyiségét igazán kifejező, sokoldalúan szép frizurát készíthetünk. A fejformát a jó frizura mindig úgy egészíti ki, hogy megfelelően korrigálja azt, ha széles, vagy keskeny, vagy épp szögletes. A fodrászatban ennek mindig is alapvető szerepe volt egy frizura megálmodásánál. Ovális arcnál van a legtöbb lehetőség a frizura formájának megválasztásában, ám ott is ügyelni kell arra, hogy valóban a vendéghez illő frizurát valósítsunk meg.  

Kaposvári fodrászat stúdiónkban igazán figyelünk Önre: személyiségéhez, stílusához illő frizurák terén bátran támaszkodhat tanácsainkra, javaslatainkra, hiszen adott vágáson belül, nagyon sokféle színmegoldással, formázással lehet befolyásolni a képet. A lágy, finom színhatásokhoz, ha például egy vörös hajat szeretnénk izgalmasabbá tenni, akkor bátran alkalmazhatóak különböző lágy színátmenetek, melyekben megjelennek narancsos, vagy éppen rózsaszínes fények is, ám a direkt hatásnál sokkal népszerűbb ma az, ha egy lágy, fátyolos hatással egy vékony, felső egyszínű hajréteg teszi sejtelmessé a frizura árnyalatait.
Ugyanígy, a természetes barna hajszín esetén is nagyon finoman, szinte észrevétlenül alakíthatjuk a frizura látványát árnyaló színezéssel: ha a barna hidegebb és melegebb árnyalatait használva, egy frizurán belül, kialakítunk egy színátmenetet, bátran ajánljuk ezeket a lehetőségeket, melyekkel nemcsak feltűnő, hanem ellenkezőleg, elegáns és természetes hatásokat is megvalósíthatunk fodrászat stúdiónkban Kaposváron.
A szőke árnyalatai is csodálatosan variálhatóak, ezzel is érdekes, hangulatos megjelenést kaphat a frizura, kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban sokszor alkalmazzuk a legmodernebb melír eljárásokat esetleg klasszikus frizuraformáknál is, hiszen, finom átmenetekkel, szinte észrevétlenül, lehet itt is még dinamikusabbá, kifejezőbbé tenni egy szép frizurát.
Hullámos frizura esetén, melír segítségével, a szép hullámos tincseket még kifejezettebbé tehetjük, fodrászat stúdiónkban Kaposváron a legjobb minőségű, kímélő anyagokat használjuk, így a dauerolt, vagy érzékeny, károsodott haj is nagyon szépen ápolható. Állunk rendelkezésére fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron, akkor is, ha hajának először szakszerű, gondos ápolásra, erősítésre van szüksége, hogy a vágyott frizura igazán szépen elkészíthető legyen.  Ha a tincsek hullámosak, az egyenletes melírozás úgy történik, hogy sokszor, háromszög leválasztást alkalmazunk, az egyenletes melír hatáshoz.  

A melír akkor is segítséget ad, ha Önnek érzékeny a fejbőre, mivel a melírozásnál nem érintkezik a festék a fejbőrrel. A fodrászat egyik legsokoldalúbban használható munkafolyamata a melír. Esetleg, egy lenövés is nagyon finoman, kímélően festhető át melírozás segítségével, esetleg akkor, ha a lenőtt szín helyett, szeretne fokozatosan visszatérni eredeti hajszínéhez. Kaposvári fodrászat stúdiónkban kímélő és minőségi festékekkel, az Ön haját biztonságosan és tartósan festjük, festékeink teljesen befedik az ősz hajszálakat is.
Hajszínezőket is alkalmazhatunk fodrászat stúdiónkban Kaposváron, ha Ön felfrissíteni szeretné meglévő hajszínét, vagy csak kipróbálná, frizurája adott színben hogy mutat. A színezők, a haj külső felületét festik, nem hatolnak be a hajszálba, ezekből is minőségi anyagokat használunk kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban. A színezéssel felfrissül, üdébbé válik az eredeti hajszín is, illetve azoknak is jó megoldás, akik ősz hajukat valamilyen természetes hatású technikával, csak sötétíteni szeretnék, teljesen eltakarni nem.
Ha valaki korán őszülő típus, ezt kevesen tudják, de neki például másfajta hajfesték való, mint aki csak idősebb korában kezd őszülni. Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban mi szakértő munkánkkal, az Ön hajában az ősz hajszálakat kíméletesen, tartósan, teljesen befestjük.

Kaposvári fodrászat stúdiónkban festetve a haját, tartós, fényes, az ősz hajszálakat teljesen takaró, kímélő technikával, anyagokkal dolgozunk, s így haja sokkal nagyobb biztonságban van, mintha otthon festené, bolti dobozos festékkel. A dobozos festékek egyfajta standard használattal alkalmazhatók, ám az igazság az, hogy csak a fodrász tudja gondosan, az Ön hajának megfelelő festéket és festési technikát, időt megtervezni.
Ha Ön sötétre festett hajat szeretne világosítani, azt festéssel nem lehet elérni, tehát ahhoz mindenképp le kell radírozni az előző festékréteget. Ma már a fodrászat technológiája odáig fejlődött, hogy kímélő, nagyon hatékony, minőségi anyagokkal tudjuk az előző színt eltávolítani, ezzel a minőségi anyaggal nem károsodnak a hajban lévő lipidek.
Ha ősz hajat festünk, akkor is, elsősorban arra törekszünk, hogy természetes legyen az összhatás. A fodrászat terén a természetesség egy nagyon markáns elvárás, ami mindig megmarad a divatban is. Ehhez kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban gondosan megvizsgáljuk az Ön hajának állapotát, s annak megfelelően állítjuk össze, keverjük, használjuk a festéket.
A bio hajfestékek használata is nagyon divatos és ebben is állunk fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron, az Ön rendelkezésére.
A bio hajfestékek nagyon „ragaszkodó” típusúak és jellemzőjük, hogy egy –egy kapott árnyalat nagyon változatos, a fényviszonyoknak megfelelően nagyon érdekes színes fényű lehet, ami a mai divattrendeknek is megfelel.  
Mivel a növények hatóanyag tartalma a fodrászat terén is igen különböző, ezért a színhatás lehet más is, mint amilyet elképzeltünk. A mesterséges hajfestéknél sokszor gyengébb a szín, amit el lehet velük érni, ám vannak kivételek, például a hennával igen mély, tüzes árnyalatok is elérhetőek. A növényi festékek egy részének használata nagyon időigényes, több órás folyamat is lehet.  A növényi festékek ápoló hatással is rendelkeznek alapból, ám a mesterséges festékek közül is a minőségi anyagok tartalmaznak ápoló összetevőket, tehát a fodrászatban ma már biztonságosan és eredményesen festhetünk, mindét fajta anyaggal.
Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban választhat bio festést is, ha természetes színhatást szeretne elérni, ám e festékek jellemzője, hogy utána csak bio festékkel lehet a hajat festeni.
Ugyanolyan gyakran kell utánfesteni, mint a mesterséges festéket.

Többféle típusú hajfestékekből, mindenféle színárnyalatból választhatják ki a megfelelőt
, amiben személyzetünk szívesen segít fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron, így Ön megvalósíttathatja tartós és szép álomfrizuráját.

Legyen szó a dinamikusan ragyogó szőke árnyalatokról, vagy a melegséget árasztó barnától, de a lángolóan csábító vörös színeken túl a ragyogó feketéig mindenben próbálunk az igényekhez igazodni fodrászat szalonunkban Kaposváron, emellett, ha különleges, extrém színhatásokat szeretne, számtalan modern, kímélő technikával áll rendelkezése kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónk.

A megfáradt vendégeinket fejmasszázzsal kényeztetjük kaposvári fodrászat stúdiónkban, ez azért is nagyon jó, mert serkenti a fejbőr vérkeringését és a frizura elkészítésénél, különösen a festésnél, így még szebb, intenzívebb eredmény érhető el, ami sokáig megmarad. Masszírozza otthon is rendszeresen fejbőrét ujjaival lágy mozdulatokkal, ez nagyon jót tesz a haj, a fejbőr egészségének!