Rólunk
Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkról

Személyzetünk:

Rohtmer Csilla

Rohtmer Csilla fodrász:

Családias hangulatú szalonunkban nagy szeretettel, odaadó és hozzáértő munkával, kedves kiszolgálással, várjuk kedves vendégeinket.

1985-óta vagyok a szakmában. Négy csodálatos gyermek anyukája vagyok, igyekeztem mindig megteremteni a harmóniát és megtalálni a középutat mind a munkában, mind a magánéletben. Hiszem, hogy kitartó munkával mindenki elérheti céljait! Hála páromnak ma már a sport is fontos szerepet játszik életünkben. Így mindig boldogan és vidáman fogok neki az új kihívásoknak és imádok nap mint nap bemenni az üzletbe. Eddigi tapasztalatunk szerint aki betért hozzánk, visszajáró vendégünk maradt.

Rohtmer Ákos

Rohtmer Ákos gyógymasszőr:

Több mint 15 éve a szakmában több tízezer masszázs tapasztalatával.

Magánpraxisomat megelőzően a Kaposvári gyógyfürdő komplexterápia részlegén tevékenykedtem gyógymasszőrként. Jelenlegi üzletem Kaposváron Nemzetőr sor 9 szám alatt Aranykéz Stúdió néven üzemel. Kellemes környezetben, udvarias kiszolgálással várom kikapcsolódni, gyógyulni, lazulni vágyó vendégeimet.

 

Molnár Sarolta

Molnár Sarolta manikűrös:

Molnár Sarolta vagyok három nagylány anyukája.
A körmös szakmában régóta dolgozom, több mint 10 éve már.
Folyamatos képzéseken veszek részt, hogy az új anyagokkal és technikákkal, trendekkel tudjak kedveskedni Nektek.
Fontos a jó minőség, ezért egy olyan márkát választottam, ami minőségre kifogástalan és mellette allergén mentes. Saját tapasztalatból mondom, mert megszűnt az allergiám, ezáltal a vendégeknek is teljes nyugalommal tudom ajánlani.