Rólunk

Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkról

Személyzetünk:

Rólunk

Rohtmer Csilla fodrász:

Családias hangulatú szalonunkban nagy szeretettel, odaadó és hozzáértő munkával, kedves kiszolgálással, várjuk kedves vendégeinket.

Négy csodálatos gyermek anyukája vagyok, igyekeztem mindig megteremteni a harmóniát és megtalálni a középutat mind a munkában, mind a magánéletben. Hiszem, hogy kitartó munkával mindenki elérheti céljait! Hála páromnak ma már a sport is fontos szerepet játszik életünkben. Így mindig boldogan és vidáman fogok neki az új kihívásoknak és imádok nap mint nap bemenni az üzletbe. Eddigi tapasztalatunk szerint aki betért hozzánk, visszajáró vendégünk maradt. Boldogsággal tölt el, hogy nagylányommal együtt dolgozhatunk aki nagyon ambiciózus és követi az új trendeket, tele energiával és lelkesedéssel.

Rohtmer Ákos gyógymasszőr:

Több mint 15 éve a szakmában több tízezer masszázs tapasztalatával.

Magánpraxisomat megelőzően a Kaposvári gyógyfürdő komplexterápia részlegén tevékenykedtem gyógymasszőrként. Jelenlegi üzletem Kaposváron Nemzetőr sor 9 szám alatt Aranykéz Stúdió néven üzemel. Kellemes környezetben, udvarias kiszolgálással várom kikapcsolódni, gyógyulni, lazulni vágyó vendégeimet.