Szalonunk bemutatása
Információ - Információ

Üzlet portálFodrász részlegünk

 

 


Kaposvári fodrászat, masszázs szalonunk bemutatása

Szolgáltatásaink magas színvonalon és magasan képzett szakmai háttérrel áll rendelkezésre Kaposvár egyik frekventált, jól megközelíthető utcájában.

Szépségszalonunk profilja a fodrászatmasszázs, és műköröm-építés Kaposvár területén kombinált szolgáltatásainkkal egyedülálló praktikumot és minőséget képviselünk, ami nagyon népszerű vendégeink, megrendelőink körében. Válassza Kaposvár városában, fodrászat és masszázs terén is a minőséget és a megbízható munkát!
Fodrászatunkban Kaposváron, könnyen megközelíthető helyén megtalálható a tapasztalat és a fiatalos lendület egyaránt, így bármely korosztály igényeit ki tudjuk elégíteni.

Kaposváron kellemes környezetben, családias bensőséges hangulatban, testre szabott kiszolgálással, professzionális termékekkel, szakképzett személyzettel várjuk régi és új vendégeinket.

Fodrász részlegünk 2Fodrász részlegünk 3Hajmosó

Kaposvári fodrászat, masszázs szalonunkban munkánk célja, hogy vendégeink megtalálják külső és belső harmóniájukat, szépülésük mellett remekül kikapcsolódjanak.


Kaposvár könnyen elérhető részén működő nívós fodrászat, masszázs és körmös szalonunk alapelve, hogy mindegyik bizalmi szakma. Az emberek könnyebben megnyílnak nekünk, ha türelemmel figyelünk rájuk, kávéval, teával kínáljuk és meghallgatjuk őket, nyugtató hatást érünk el a fejmasszázzsal és fontosnak tartjuk az illóolajok jelenlétét. Kaposvári masszázs, fodrászat szalonunk ilyen komplex, minőségi kényelmi szolgáltatásaival egyedülálló Kaposvár városában. Ez is az oka annak, hogy vendégeink nemcsak szűkebb pátriánkból, hanem az ország távolabbi részéről is érkeznek, rendelik minőségi szolgáltatásainkat.

Arra törekszünk, hogy tisztában legyünk vendégeink egyre inkább változó igényeivel és a legjobbat hozzuk ki a hajukból. Kaposvár fodrászat kínálatában szalonunk egyedülálló, széleskörű, nívós, praktikusan összekapcsolt szolgáltatásaival. Akár hajfestés hatóideje közben egy gyors masszázzsal, és utána gyorsan dolgozó műkörmösünk munkája is igénybevehető.

Szalonunk arculata abban is különleges Kaposvár fodrászat kínálatában, hogy egyezik munkahelyünk stílusával, különlegesen tervezett harmónia a jellemző, így tudunk elégedettséget tükrözni, biztonságot és jó szolgáltatást nyújtani vendégeinknek. Kaposvár városában tehát egyedülállóak vagyunk abban a harmonikus élményben és nívós szolgáltatások egységében, amit nyújtunk vendégeinknek.

Női Férfi és Gyermek Fodrászat, Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban

Fodrászat Kaposváron, kellemes környezetben, családias bensőséges hangulatban, testre szabott kiszolgálással, professzionális termékekkel, szakképzett személyzettel.

Kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban a fodrászat esetében is cél, hogy vendégeink megtalálják külső és belső harmóniájukat, szépülésük mellett remekül kikapcsolódjanak.

Fodrászat: szolgáltatásaink kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban:

- Mosás
- Szárítás
- Berakás
- Hajvágás
- Festés
- Melír
- Dauer
- Hajsütővas: Vasalás, göndörítés
- Kontyfésülés
- Gyermek hajvágás
- Férfi hajvágás


Kaposvári fodrászat
és masszázs stúdiónkban segítséget nyújtunk vendégeinknek a legmegfelelőbb frizura és hajszín kiválasztásában. Fodrászat terén is az egészség és harmónia alapvetően fontos, kaposvári fodrászat és masszázs stúdiónkban, ezért  hajtípusnak megfelelő hajápoló termékekkel való fejmasszázzsal kényeztetjük fejbőrét, hogy a hajszálak újra életre keljenek. Otthon is rendszeresen masszírozza fejbőrét!
Nagyon népszerűek a festéssel egy időben történő melír technikák, melyekről bővebben is olvashat nálunk.

A gyermekeket is vidám környezetben, örömmel várja fodrászat és masszázs stúdiónk Kaposváron, a kellemes, megnyugtató, illatos környezetben a kicsik is jól érzik magukat, miközben frizurájuk készül.
Masszázs: szolgáltatásaink kaposvári fodrászat és masszázsstúdiónkban:

– Irodai masszázs

– Frissítő, relaxáló masszázs

– Fejfájás elleni masszázs

- teljes testmasszázs

– Talp masszázs

- sport masszázs

MasszázsMasszás 2

– Manikűrös, körmös szolgáltatásaink: Kaposvári fodrászat és masszázsstúdiónkban:

– Manikűr, manikűr lakkozással

– Építés, töltés, pótlás

-Láb Gél lakozás, zselézés


-Segítséget nyújtunk vendégeinknek a legmegfelelőbb frizura és hajszín kiválasztásában, miközben a relaxálás, a nyugalom, pihenés is adott, stílusosan berendezett, kellemes fodrászat és masszázs stúdiónkban, Kaposvár jól megközelíthető, szép utcájában.
Szánjon rá Ön is egy fél, vagy akár két órát a pihenésre, relaxálásra, a kellemes hangulatra, miközben fodrászat és masszázs stúdiónkban Kaposváron, gondoskodunk az Ön szépségéről és egészségéről is. Stúdiónk egyedülálló kombinált profilja a mai rohanó világban méltán népszerű, emellett, vendégeink felismerték a valódi minőséget, melyet szalonunk kínál, s mi tudjuk: a visszatérő, elégedett vendég jelenti az igazi elismerést.